Prima banka zvýšila úrokové sadzby termínovaných vkladov

Záujem ľudí o bezpečné zhodnotenie peňazí neustále stúpa. Prima banka preto pripravila výhodnú ponuku termínovaných vkladov. Prostredníctvom dvojročného vkladu získajú klienti s Osobným účtom 4 percentá ročne.

V čase, keď sa ekonomika spomaľuje, oplatí sa tvoriť si finančnú rezervu. Dlhodobo a bezpečne zhodnocovať finančné prostriedky môžete prostredníctvom termínovaných vkladov. Získate tak výhodnejšie úročenie ako na bežnom účte a istotu nemennej výšky úrokovej sadzby počas celého obdobia viazanosti. Čím vyššiu sumu sporíte, tým vyšší úrok z vkladu získate. V Prima banke získate pri dvojročnom vklade, ak máte v banke aj Osobný účet, úrok 4 %. Pri ročnej viazanosti s Osobným účtom ponúka banka zhodnotenie 3,50 % a 4,20 % pri trojročnom vklade.

Jednoduché a bezpečné

Základný vklad pri termínovaných vkladoch je už od 300 EUR. S otvorením či vedením vkladu nie sú spojené žiadne poplatky. „Termínované vklady garantujú úrok počas celého obdobia viazanosti, klienti tak získajú istotu vysokého a stabilného výnosu,“ uviedla Henrieta Gahérová, riaditeľka odboru riadenia produktov Prima banky. Peniaze v bankách pôsobiacich na Slovensku sú chránené v rámci Fondu ochrany vkladov.

Prima banka ponúka klientom možnosť zriadiť si termínovaný vklad jednoducho aj prostredníctvom internetového bankovníctva a získať tak každoročne zaujímavý výnos z pohodlia domova jednoducho a na pár kliknutí 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Zrozumiteľné a prehľadné

Výšku úrokovej sadzby má klient v Prima banke určenú jasne a zrozumiteľne. Žiadne komplikované podmienky či rozloženie finančných prostriedkov na viacerých termínovaných účtoch. Banka zrušila aj úrokové pásma. Úrok platí na akékoľvek vložené sumy bez rozdielu. Sporiteľ si tak jednoducho vypočíta svoj výnos. Ak si klient otvorí aj Osobný účet, získa na termínovanom vklade úrok vyšší o 0,5 % ročne.

Termínovaný vklad s viazanosťou Aktuálna úroková sadzba* Úroková sadzba platná s Osobným účtom
1 rok 3,0 % p.a. 3,5 % p.a.
2 roky 3,5 % p.a. 4,0 % p.a.
3 roky 3,7 % p.a. 4,2 % p.a.

*v zmysle aktuálnej vývesky úrokových sadzieb

Zverejnené dňa: 30. 1. 2012