Najviac nových pobočiek otvorila Prima banka

Prvenstvo v expanzii pobočkovej siete patrí aj tento rok Prima banke, ktorá od začiatku roka otvorila 15 nových pobočiek, pričom najnovším prírastkom je dnes otvorená žilinská pobočka v obchodnom centre Dubeň. Do konca roka sa Prima banka rozrastie o ďalšie dve pobočky – v bratislavskom obchodnom centre Eurovea a v Šamoríne. V rovnako dynamickom tempe otvárala Prima banka svoje pobočky aj minulý rok. Za posledný rok a pol tak otvorila celkovo viac ako 40 nových pobočiek.

Nové pobočky Prima banky tento rok pribudli v mestách: Handlová, Svidník, Bánovce nad Bebravou, Bratislava, Košice, Kežmarok, Stropkov, Prešov, Turčianske Teplice, Banská Bystrica, Kysucké Nové Mesto, Trnava a Žilina. Okrem toho Prima banka tento rok pokračovala aj v remodelingu pôvodných pobočiek. Celkovou zmenou prešli a do nového dizajnu sa obliekli pobočky v bratislavskom Poluse a na Obchodnej ulici v Bratislave, ako aj pobočka v Brezovej pod Bradlom, Dunajskej Strede, Topoľčanoch, Martine, v Novom Meste nad Váhom a v Pezinku.Svoju dostupnosť pre klientov však banka zvyšuje aj prostredníctvom bankomatovej siete a v roku 2013 sprístupnila až 33 nových bankomatov.

Prima banka je už v troch slovenských krajoch trojkou v počte pobočiek, a to v Banskobystrickom, Žilinskom a Prešovskom kraji. Aj vďaka novým obchodným miestam rastie významne počet nových klientov Prima banky. V rozširovaní pobočkovej a bankomatovej siete budeme pokračovať aj v ďalšom roku." povedal Jan Rollo, generálny riaditeľ Prima banky.

Celkovo má Prima banka k dnešnému dňu už 90 pobočiek a 160 bankomatov.

Zverejnené dňa: 25. 11. 2013